Zaterdag 15 oktober was weer onze jaarlijkse Bazaar. Het was een groot succes, met een hele mooie opbrengst.

De slogan “Mis het niet” heeft gehoor gevonden bij de vele kopers en bezoekers van de Bazaar op 15 oktober in de Nieuwe Kerk. Op zaterdagmorgen voor 10.00 uur stonden er al meer dan 130 kopers voor de deur te wachten en dit gaf vanaf het begin al gelijk een grote drukte bij de verkoop en deze drukte ging de hele dag door. De bezoekers kochten veel klaarliggende spullen, koffie met gebak en erwtensoep. 

’s Avonds hebben we met behulp van “verse” hulpploegen de kerkzaal en de meeste ruimten weer gebruiksklaar opgeleverd. We kunnen terugzien op een geslaagde dag, die ook voor veel verbinding en ontmoeting in de Nieuwe Kerk heeft gezorgd.

Maandag 7 november is er een evaluatiemorgen geweest met de vrijwilligers. Op deze morgen hebben ongeveer 35 vrijwilligers met elkaar onder het genot van een kopje koffie, koek en een glaasje teruggekeken naar een geslaagde en sfeervolle Bazaar. 

De vertegenwoordigers van 3 Goede Doelen: Inloophuis St. Marten, Het Fort en Noodhulp Arnhem hebben het een en ander over hun activiteiten verteld. Daarna is het geld symbolisch aan de medewerkers overhandigd.

De volgende Goede Doelen hebben dit jaar een bijdrage van de Bazaar ontvangen.
Voedselbank,
Stichting Inloophuis St. Marten, Stichting Het Fort, Stichting De Vrolijkheid, Stichting Noodhulp Arnhem en  Stichting Jarige Job.

De Bazaar zal ook in 2023 weer plaats vinden in de Nieuwe Kerk.