Herdenking Airborne

,

LOT OF GOD?

Op zaterdag 14 september organiseren de Psalmenwandelingen en PDC De Herberg gezamenlijk een herdenking van de Slag bij Arnhem. Het programma staat in dit teken: herdenking van de bevrijding. Een centrale rol in het programma speelt het Bijbelboek Esther.


Programma

Hoe ziet het programma eruit? Er is vanaf 11.45 een inloop met koffie, enz. Om 12.15 wordt een gratis lunch aangeboden. Vanaf 13.30 is er een wandeling in het teken van de herdenking en om 15.30 uur een muzikaal middaggebed met medewerking van Marjolein de Wit (fluit) en Mark Brandwijk (vleugel). Ds Louis Wüllschleger verzorgt het gesproken woord. We gaan tijdens het middaggebed luisteren naar het verhaal van Esther. Het is het verhaal van de aanslag op het Joodse volk en de bevrijding daaruit door de hand van God, hoewel Zijn naam niet genoemd wordt. We gaan als vanzelf meespelen in de geschiedenis…

Plaats en aanmelding

Plaats van samenkomst is PDC De Herberg, Pietersbergseweg 19 in Oosterbeek. In verband met de logistiek is het belangrijk dat u zich even aanmeldt. Dat kan via psalmenwandelingen@gmail.com. Op dit e-mailadres is ook nadere informatie verkrijgbaar.

Collecte

We collecteren bij de Psalmenwandelingen altijd voor een goed doel. Dat is deze keer – hoe kon het ook anders – het werk van het Pastoraal Diaconaal Centrum De Herberg.