Bazaar 2023 – een terugblik

, , ,

BAZAAR 2023

MIS HET NIET, hieraan hebben de bezoekers en de vrijwilligers op 14 oktober goed gehoor gegeven.

Velen hebben de bazaar bezocht en veel spullen gekocht. Vanaf het eerste moment, een wachtrij van meer dan 120 bezoekers, na het openen van de deuren was het een enorme drukte. Na eerst kopen, wegbrengen en weer opnieuw naar binnen, was er tijd voor een kopje koffie/thee met cake of gebak. Later kwamen er de kommen erwtensoep bij. De vrijwilligers hadden het er maar wat druk mee. ’s Middags werd het iets rustiger, maar gekocht werd er wel.

Om 16.00 uur gingen de deuren dicht en werd er als een razende door de vrijwilligers en de verse ploeg opruimers en tafeldragers de zalen leeggemaakt en naar de mensen van Dorcas gebracht.

Dorcas heeft veel kleding, boeken en goederen opgehaald.

Tot verbazing van iedereen was alles om 18.00 uur opgeruimd en was de kerk gereed voor de dienst van zondag. Daarna is de opbrengst van de Bazaar 2023 voor de Goede Doelen (Voedselbank, Vakantiebank en Stichting Leergeld) bekend gemaakt.

De opbrengst is € 8.500,00 netto. Een fantastisch resultaat.

 

De Bazaarcie bedankt iedereen voor het brengen van goederen, sorteren, klaarzetten, kopen, verkopen en opruimen, om deze bazaar tot een succes te maken.

Maandagmorgen zijn de laatste goederen door Dorcas en Sara (elektrische apparaten) opgehaald.

Wat een succes en tot volgend jaar!