“Verder kijken” voor kinderen van groep 6,7 en 8

Bezoekjes van betekenis

Voor wie?

Voor kinderen van groep 6 t/m 8 van de basisscholen organiseren de Dorpskerk van Schaarsbergen, de Parkstraatgemeente en de PGA-kerken van Arnhem Noord “Verder Kijken”.

Wat gaan we doen?

Op 4 woensdagmiddagen (van 13.00u-15.00u) vinden de bezoekjes van betekenis plaats. De kinderen komen uit school en gaan dan naar de plek waar ons bezoek plaats vindt. Soms eten we daar ons meegebrachte brood, soms hebben we al gegeten als we aankomen. Maatschappelijke en religieuze instanties worden bezocht.

Bezoekjes van Betekenis in 2021-2022

Dit seizoen zijn de kinderen bij het Kruispunt geweest, hebben we een workshop van Vitens gevolgd over de waarde van drinkwater(levenswater) en zijn we naar de brandweer geweest (veelzijdigheid van de brandweer, iets voor een ander overhebben). Elk jaar is het programma anders zodat de kinderen 3 jaar mee kunnen doen.

Meedoen met “Verder kijken”?

Kinderen uit groep 6, 7, 8 kunnen zich opgeven om mee te doen. Het is de bedoeling dat de kinderen alle 4 keer meegaan, op woensdagmiddag tussen 13.00 en 15.00 uur. Via de whatsapp worden de bezoeken gepland en aangekondigd.
Heeft je kind interesse hiervoor geef je kind dan op bij Hanneke Maassen (jeugdouderling.noord@pgarnhem.nl) of bij Gerra van Hunen (gerravanhunen@hotmail.com), tel:026- 4450289 .

Gerra van Hunen is de organisator van deze activiteit.