25+ cafe

Voor wie?

Jonge mensen en jonge geesten die gezamenlijk in gesprek willen zijn over “het leven”. Dat klinkt heel groots en meeslepend maar wat is dat dan? Denk even mee…. Je bent klaar met studie. Je gaat je settelen of je bent er nog niet aan toe. Huisje boompje beestje hypotheek? Is dat nou alles? Je komt in een nieuwe stad wonen. Je hebt niets met de kerk maar je voelt dat er ‘iets’ is. Samen nadenken over het leven in alle facetten. Samen nadenken over het geloof, wat dat dan ook is.

Wat gaan we doen?

Met elkaar in gesprek op zondagavond. Het delen en uitwisselen van ervaring. Soms sluiten de wijkpredikanten Arjen Hiemstra en Monique Maan aan of een van de ouderlingen. Zij begeleiden het gesprek. Daarnaast is er volop tijd om elkaar te ontmoeten onder het genot van koffie / thee en een drankje.

Waarom doen we dit?

We merken dat vele jonge mensen zoekend zijn. Naar zichzelf, naar de zin van het leven. De zondagse kerkdienst spreekt niet echt aan maar er is wel een verlangen naar verbinding.

Wanneer?

Op zondagavond. We weten niet of er behoefte is aan deze ontmoeting maar we willen het wel graag aanbieden. Daarom kun je deze activiteit ook beschouwen als een oproep. Heb je interesse, laat het weten. Gezamenlijk gaan we dan een datum plannen.

Doen

Stuur een mailtje om je op te geven of geef je interesse aan bij Monique Maan (monique.maan@pgarnhem.nl) of bij Arjen Hiemstra (arjen.hiemstra@pgarnhem.nl).