Elkaar creatief ontmoeten

Al vele jaren komen gemeenteleden (maar ook niet-gemeenteleden) om de 2 weken (1e en 3e dinsdag van de maand) op dinsdagmiddag van 14.00 uur tot 16.00 uur bijeen in de Bethlehemkerk voor de Creaclub. Gezelligheid, elkaar ontmoeten en creatief bezig zijn, staat voorop. Eenieder kan met zijn eigen creatieve hobby bezig zijn. Zo worden er bv. vierkante lapjes gebreid van restjes wol, maar ook mutsen, truitjes en dassen gemaakt voor kinderen in o.a. Albanië en Armenië. Anderen zijn weer bezig met het maken van (kerst)-kaarten of aan het schilderen. Ieder is bezig met wat zij leuk vindt.


De Creaclub gaat minstens 1x per seizoen met elkaar uit eten in bv. een pannenkoekhuis of bij een Chinees restaurant. Natuurlijk worden er ook onkosten gemaakt voor bv. de aanschaf van materiaal, een bloemetje voor iemand bij een verjaardag of ziekte, maar ook voor het etentje. Van de leden van de Creaclub wordt dan ook een bijdrage van € 2,00 per keer gevraagd. Het seizoen loopt van begin september tot en met eind mei.

Meedoen?
Wil
je ook creatief bezig zijn, elkaar ontmoeten en op zoek naar een stuk gezelligheid? Dan ben je bij de Creaclub van harte welkom. Doe een keer mee en kijk of het iets voor je is!

Data: Elke 1e en 3e dinsdag van de maand
Tijd: 14.00-16.00 uur
Locatie: Bethlehemkerk
Aanmelden bij: Tjits Strikwerda (026-3642633) of Corrien van ’t Oever (06-20242852)