Consequenties harde lockdown vanaf 19 december

Vanwege de harde lockdown die is afgekondigd op zaterdag 18 december, hebben we als wijkgemeente Arnhem-Noord besloten om de diensten met ingang van zondag 19 december zonder kerkgangers, dus volledig online te doen.

We vinden het erg vervelend dit nu zo kort voor Kerstfeest te moeten besluiten. We zien er erg naar uit dat er weer meer mogelijk zal zijn, maar we vinden dat wij als kerk ons niet buiten de huidige maatschappelijke situatie kunnen zetten.

Via deze link komt u op de pagina van de kerkomroep, waar u de diensten uit de Nieuwe Kerk kunt vinden. Om met René de Reuver (Scriba van de Protestantse Kerk Nederland) te spreken, laten we ons voor de kerstnacht en de kerstdagen vasthouden aan de woorden van Jesaja:

 

Het volk dat in duisternis ronddoolt ziet een schitterend licht.
Een kind is ons geboren,
een zoon is ons gegeven;
de heerschappij rust op zijn schouders.
Deze namen zal hij dragen:
Wonderbare raadsman, Sterke God, Eeuwige vader, Vredevorst.

(Jesaja 9:1, 5)