Rugzakjes actie prima verlopen

Op 17 juli waren we met vele vrijwilligers in de Nieuwe Kerk om bijna 80 rugzakjes te vullen met speelgoed en bonnen voor ijsjes, friet en een keertje naar het zwembad. Deze rugzakjes zijn door Rijnstad opgehaald en uitgedeeld aan kinderen tussen de 4 en 17 jaar in Arnhem Noord. Deze kinderen zijn de hele zomervakantie thuis, omdat hun ouders niet genoeg geld hebben om op vakantie te gaan. Met zo’n rugzakje hopen we ze iets leuks te geven om in de vakantie te doen.

Dankzij het vele voorwerk dat was verricht, verliep het inpakken op rolletjes. Er werd kennis gemaakt, gepraat, gelachen en in een paar uurtjes waren alle rugzakjes gevuld. Het was een geslaagde actie en we hopen dat de kinderen er plezier aan beleven.
Janet Slump en Geke Blokland

Op de “Diaconie” pagina vindt u een overzicht van onze acties en enkele foto’s van de rugzak actie.