Op zondag 19 september wordt de dienst in de Eusebiuskerk gehouden. Arjen Hiemstra en Elsje Pot zijn de voorgangers. De dienst begint op 10:15 uur. Tijdens de dienst staan we stil bij Marcus 9, 20-27, het verhaal waarin Jezus met zijn leerlingen onderweg is door Galilea. Onder zijn leerlingen spreken ze over de vraag: “Wie is de belangrijkste?” Als Jezus er later naar vraagt, willen de leerlingen niet toegeven dat ze het hadden over wie de belangrijkste is. Tijdens de dienst sluiten we aan bij het thema van de Vredesweek: ‘Wat doe jij in vredesnaam?’ Dat past natuurlijk ook wel erg goed bij deze periode waarin er opnieuw aandacht in de stad zal zijn voor de Slag om Arnhem die tussen 17 en 25 september 1944 plaatsvond in Arnhem en omgeving.

Tijdens de dienst wordt geen opname gemaakt, dus u kunt de dienst niet zien via Kerkomroep. In de Eusebiuskerk zijn 100 plaatsen beschikbaar voor deze dienst. In de Nieuwe Kerk is deze zondag geen dienst. Om aanwezig te kunnen zijn moet u zich aanmelden bij Marijke Gerritsen. Zij is bereikbaar op vrijdag 17 september tussen 19:00 en 20:00 uur op 06-53514056. Aanmelden kan ook per mail, tot vrijdag 17 september 20:00 uur f.gerritsen24@upcmail.nl