Video van de dienst van 18 april in de Nieuwe Kerk

, , , ,

Zondag 18 april -Wijkgemeente Arnhem-Noord

Voorganger: Arjen Hiemstra
Organist: Marius de Boer
Zangers: Hester Hasper en Leo Butter
Ouderling: Theo van Loenen
Diaken: Wim Schröder
Lector: Sergic Davidian
Koster: Wim Meijerink
Geluid: Hanry Slijper
Beeld: Elsje Pot

Bij de viering van 18 april

Zondag lezen we in de dienst Johannes 21, 15-24, de geschiedenis van hoe Jezus Petrus tot drie keer toe vraagt of hij hem werkelijk liefheeft. Dit omdat hij ook drie keer Jezus verloochent heeft op de binnenplaats van het huis van de Hogepriester als Jezus net gevangengenomen is. Daarbij luisteren we naar lied 447, een lied naar Micha 4, 1-4, de tekst van de eerste lezing van deze zondag naar het Oecumenisch leesrooster.

Link naar de liturgie

Link naar de video