Video van de dienst van 11 april in de Nieuwe Kerk

, , , ,

Zondag 11 april -Wijkgemeente Arnhem-Noord

Voorganger: Monique Maan
ouderling van dienst: Nanette Borger
diaconaal medewerker: Janet Slump
lector: Jarno Hilhorst
piano: Gert-Jan Broer
zang: Leo Butter, Louis Praamsma
koster: Gerrie van Toor
geluid: Hans Peter van Leeuwen
beeld: Elze Sennema

Bij de viering van 11 april

Op deze eerste zondag na Pasen proberen we te bevatten wat er gebeurd is. En we doen dat samen met Thomas. Hij was er niet bij toen Jezus op de avond van de Paasdag aan zijn leerlingen verscheen, en hij kan hun verhalen ook niet zomaar geloven. En ik kan me daar alles bij voorstellen… Collega Elsje vertelde onlangs dat zij met een groep brieven schrijft aan personen uit de bijbel en dat de deelnemers vervolgens ook weer op elkaars brieven reageren. Dit idee neem ik graag over: de overdenking zal zijn in de vorm van een brief die ik graag aan Thomas zou willen sturen. Mocht de brief u uitdagen tot een reactie, dan ontvang ik die heel graag!

Link naar de liturgie

Link naar de video

(de video start na ca. 1 minuut)