Op zaterdag 27 februari was het zover. 9 koks uit heel Arnhem Noord kwamen met grote pannen vol heerlijke erwtensoep naar de Nieuwe Kerk. Bij elkaar hadden zij 90 maaltijden erwtensoep gekookt! Wij verdeelden de erwtensoep over bakjes, die mensen meekregen samen met roggebrood met spek, een toetje, een mooie tekening van Loes en Fabiënne en een folder over het project Zonnekoken in Afrika.

De kerk bruiste van de activiteit en wat was het leuk om al die mensen weer eens te zien als ze hun bestelling op kwamen halen. Een vijftal mensen hebben maaltijden bezorgd en zo konden velen die avond genieten van een goedgevulde erwtensoepmaaltijd. Met deze actie hebben we ruim 600 euro opgehaald voor ons goede doel ver weg: zonnekoken in Afrika van de stichting Kozon. Dat is een fantastisch resultaat! Hartelijk dank voor iedereen, die hieraan heeft bijgedragen.

Wil Terwel, Gerke Woerts, Liesbeth Langeveld, Geke Blokland