Vanaf dinsdag1 december is er wekelijks op de dinsdagmiddag een moment voor stilte en bezinning in de Koepelkerk. Dit is een gemeenschappelijk project van de Koepelkerk en PGA in het kader van Kerkzijn in de stad. Vanuit onze wijkgemeente hebben Arjen Hiemstra en Monique Maan hun medewerking toegezegd. We zijn nog op zoek naar vrijwilligers, de kerk is open van 12.00 – 14.00 uur, de viering begint om 12.30 uur en duurt zo’n 20 minuten. Na afloop kunnen mensen napraten en wat drinken. Het zou fijn zijn als er mensen zijn, die beschikbaar zijn om mensen te ontvangen en die na afloop, indien gewenst, beschikbaar zijn voor gesprek. We zijn ook op zoek naar musici, het gaat om het spelen van korte stukjes meditatieve muziek, vooraf, in de viering hooguit 2,5 minuut en na afloop eventueel wat langer.
Heeft u vragen of belangstelling? U kunt zich melden bij elsje.pot@pgarnhem.nl of via 026 3637338.