Kerkdiensten vanaf 1 juli

Vanaf 1 juli zullen er weer kerkdiensten gehouden worden in PGA-Noord. De kerkenraad heeft intussen een protocol daarvoor vastgesteld. Dit protocol wordt binnenkort verspreid en zal ook op deze website geplaatst worden. In het protocol staat o.a. hoe u zich kunt aanmelden voor de diensten, want we zijn verplicht een reserveringssysteem te hebben. In de diensten zal niet gezongen worden en er wordt ook geen koffie gedronken na de dienst. Beide activiteiten geven teveel risico op besmetting.

We starten op 5 en 12 juli met twee diensten: om 9.30 uur in de Diaconessenkerk en om 11.00 uur (dezelfde dienst) in de Bethlehemkerk.

Na 12 juli wordt geëvalueerd en bekeken of het protocol aangepast moet worden.
Wanneer de richtlijnen van het RIVM daartoe aanleiding geven, wordt het protocol uiteraard ook aangepast.