Vakanties voor senioren of mensen die zorg nodig hebben.

Het vakantiebureau organiseert al bijna 60 jaar vakantieweken in Nederland. Zij maken deel uit van de Protestantse Stichting Diaconaal Vakantiewerk (PSDV). PSDV wil eraan bijdragen dat mensen zich niet buitengesloten voelen. Daarom bieden zij in samenwerking met en steun van de Protestantse Kerk in Nederland vakantiemogelijkheden aan voor mensen voor wie het door ziekte, beperking of leeftijd niet vanzelfsprekend is om op vakantie te gaan. De vakanties hebben een open-christelijk karakter en zijn voor iedereen, ongeacht zijn of haar achtergrond, toegankelijk. Men viert vakanties in een van onze vier eigen (aangepaste) of enkele gehuurde (aangepaste) accommodaties in Nederland.

Ook met Kerst en Oud & Nieuw zijn er weer mogelijkheden om mee te gaan.

Zo wordt er een feestelijke Oud en Nieuw vakantieweek georganiseerd in een hotel op landgoed Hydepark in Doorn. Er wordt aandacht besteed aan het afscheid nemen van het oude jaar en het inluiden van het nieuwe jaar. Oudejaarsavond is een gezellige avond waarop de oliebollen en de champagne uiteraard niet zullen ontbreken! Wandelend of fietsend kunt u het landgoed verkennen. Wilt u iets verder weg van het hotel dan kunt u deelnemen aan een van de georganiseerde excursies. Ook in en om het huis organiseren vrijwilligers diverse activiteiten.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van het Vakantie Bureau? Neem eens een kijkje op hun website: www.hetvakantiebureau.nl. Hier vindt u ook meer informatie over prijzen en aanmelden.